Spor A.Ş . Futbol Takım Business Cup Türkiye Şampiyonu Oldu

Başından sonuna kadar her anı heyecan dolu olan Bussines Cup Türkiye futbol turnuvasında Spor A.Ş. Futbol Takımı şampiyon olarak sonuçlandırdı.

2 gün süren bu heyecanda 10 büyük takım müthiş bir mücadele sergiledi. Futbol kalitesinin üst düzey olarak yaşandığı bu maçlar sonunda Türkiye'nin en iyi şirket takımı belli oldu.

29 Mayıs saat 13:30 saati ile kura çekilişi gerçekleşen Business Cup Türkiye Finalleri 16:00 da ilk maç ile  start aldı. Çeyrek finalde 17:40 'da Lisa Aerospace ile eşleşen Spor A.Ş. 7-1 maç sonucuyla, yarı finale ise Meteksan ile mecadele veren Spor A.Ş. Futbol Takımı 3-1 finale yükselmeye hak kazandı.Final karşılaşmasında Spor A.Ş. ve Akzo Nobel ekipleri karşılaştı. Normal süresi golsüz geçen karşılaşmada kazananı penaltı atışları belirledi ve kazanan Spor Aş. oldu.

Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Adana illerinde düzenlenen Business Cup, bir sonraki sezonda Bursa ilinde de gerçekleşecek. Yeni sezon 11 Ekim tarihinde başlıyor.

example1-Spor As Futbol Takimi Business Cup