Su Sporları'nın Kalbi İstanbul'da Atacak

İ.B.B. SPOR  İSTANBUL  ve GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ işbirliği  içerisinde düzenlenen İstanbul Su Sporları  Festivali 13 Ağustos Pazar günü Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda gerçekleşecek.

Organizasyonda İstanbul halkına su sporlarını tanıtmak ve sevdirmek hedeflenirken, Marmara denizine sahip İstanbulluları su sporlarına teşvik ederek hem şehirde hem ülkede su sporlarının yaygınlaştırmaya öncülük edilmesi planlanıyor.

Yüzme yarışı, Dragon Boat Kürek Yarışı ,Sutopu Turnuvası ,Su Jeti ve Fly Board Türkiye şampiyonasını kapsayan İstanbul Su Sporları Festivali’nde, Extreme su sporları gösterileri,yarışmalar,müzik,eğlence ve daha birçok aktivite ile etkinliğe katılacak sporcu ve seyircilere gün boyu güzel vakit geçirebilecekleri bir festival sunulacak.

Yüzme yarışları Master kategorisinde Kadın ve Erkeklerde 25 yaştan başlayıp her 5 er yaş aralıklarla devam eden yaş grupları olacak. 200 den fazla sporcunun 1200 metre parkurda kıyasıya mücadele edeceği yüzme yarışlarında, Kadınlar ve Erkekler kategorilerinde dereceye girecek ilk 3 sporcuya kupa,madalya ve hediye çeki verilecek.

Dragon Boat Yarışlarına 50’nin üzerinde kurumsal firmalar katılım sağlayıp,gün boyu kıyasıya mücadele edecekler.Firma çalışanlarından oluşan Dragon Boat Kürek Yarışı'nda her takım 16 kürekçi ve 1 davulcudan oluşup dereceye giren ilk 3 takıma madalya ve kupa verilecek.

Galatasaray Spor Kulübü, Enka Spor Kulubü, Heybeliada Su Sporları Kulübü,Adalar Su Sporları Kulübü U-17 Sutopu Turnuvası yapacaklar.

Ayrıca Su Jeti ve Fly Board Türkiye Şampiyonasının 1. Ayak İstanbul yarışı organizasyonda yer alacak.

Medya sponsorluğunu Pal Media'nın üstelendiği organizasyonda, ödül törenlerinin hemen ardından Erdem Kınay & Merve Özbey sahne alacak ve katılanlara keyif dolu anlar yaşatacaklar.

Su Sporları Festivali program ve sahne akışı için tıklayınız.

example1-Su Sporlari 600 X 600