SPOR AŞ Karne Festivali 2

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş’den Çocuklara Karne Hediyesi: “KARNENİ GETİR BUZDA KAY!”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. geçtiğimiz yıl okulların yarı tatile girmesi ile “ Karneni Getir Buzda Kay” sloganı ile hayata geçirdiğimiz, 15 günlük süreçte büyük ilgi gösterilen ve yaklaşık 4.000 öğrencimizin katıldığı etkinliğimizin ikincisini 22 Ocak -7 Şubat 2016 tarihleri arasında hayata geçiriyor. “Karneni Getir Buzda Kay” projesi ile karnesini getiren ilköğretim öğrencileri ücretsiz buz pateni yapabilecek.

Silivrikapı Buz Pisti’nde  15 gün boyunca gerçekleştirilecek etkinlik öncesi açıklamalarda bulunan Spor A.Ş. Genel Müdürümüz İsmail Özbayraktar; “Arkadaşlarımızla genç kardeşlerimizin karne heyecanlarını birlikte paylaşalım dedik. Onlara geçen yıl sunmuş olduğumuz imkanı tekrar sunalım istedik. Yarıyıl karne tatili kapsamında buz patenini deneme şansına sahip olsunlar. Bu doğrultuda 15 gün boyunca karnesi ile gelen ilköğretim öğrencilerimize burada ücretsiz olara buz pateni yaptırmak istiyoruz. Spor Kültürünün şehrimize ülkemize nasıl yerleştirebileceğiyle alakalı birçok çalışma yaparak bakış açımızı değiştirmeye çalışıyoruz. Spor kültürünün çocukluktan yerleştirileceğini ve her çocuğun bir branşa yeteneği olduğunu düşünüyoruz ve bu manada çocuklarımız gelsin tesislerimizde branşları denesin. Çocuklarımıza ilgili branşlarda deneme yapma şansı sağlama adına haftanın 7 günü sabah 08.00- 18.00 saatleri arasında olmak üzere yılda 8 milyon seans ücretsiz spor imkanı sağlıyoruz. Çünkü denemeden çocuğun yeteneğini keşfetmemiz mümkün değil. “dedi.

example1-Img 2776example1-Img 4623example1-Img 4674example1-Karne 2016 01example1-20150610 135509